Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Kinderspeeltuin

Een grote kinderspeeltuin die middenin een vogel- en dierentuin ligt, dat is voor kinderen én volwassenen de ideale combinatie. De speeltuin heeft zo veel attracties, daar kun je wel uren doorbrengen. En in het park wandel je zomaar tussen de nieuwsgierige dwergaapjes, of sta je oog in oog met een sierlijke kraanvogel. Spelen, ontdekken en avonturen beleven, dat doe je in Avifauna!

Papegaai Gespiegeld

Spelen en spelenderwijs leren in onze kinderspeeltuin

Spelen en leren gaat hand in hand bij Avifauna. De speeltuin is goed voor uren speelplezier, terwijl je tegelijkertijd heel goed leert klimmen en springen. Je kunt ook eerst kijken op het Nuboso eiland hoe de dwergaapjes daar het goede voorbeeld geven! Op het jungle-eiland beleef je spannende avonturen met attracties zoals graafmachines, mini-auto’s en een megatrampoline. En als je langskomt bij een voederpraatje, bij bijvoorbeeld de pinguïns, aapjes of pelikanen, kun je allemaal vragen stellen aan de dierenverzorgers. De regenbooglori’s, dat zijn kleurige papegaaitjes uit Australië, mag je zelf voeren met een cupje nectar. Zo leer je deze vogels beter kennen. Op de plattegrond op onze website zie je snel waar jouw favoriete dieren hun verblijf hebben. Kom snel langs om ze te begroeten!

Koop je tickets online

Zie jij een dagje uit naar de kinderspeeltuin en het vogelpark met dierentuin helemaal zitten? Koop je tickets dan alvast online. Dat gaat eenvoudig en snel en zo hoef je niet in de rij voor de kassa te staan. Het is handig om van tevoren het dagprogramma te bekijken om alvast te kiezen waar je allemaal heen wilt. Parkeren is bij ons gratis. Heb je zo genoeg informatie of wil je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0172 256 256.

Avifauna Scheurkader