Beukenblad Met Blur
BEZOEKERSINFO
Rode Panda

Eten, drinken & shop

Zin in een pauze of trek in iets lekkers? Verspreid door ons vogelpark vind je verschillende plekken waar je even rustig wat kunt eten en drinken. Deze horecagelegenheden worden allemaal verzorgd door Van der Valk Avifauna. Ze hebben allemaal hun eigen formule, passend bij het parkgebied. Daardoor valt er altijd iets te kiezen!
Cuba terras

HET CUBA TERRAS gesloten t/m 28 maart

Op het Cuba terras kun je terecht voor een drankje, gebak, broodje of een ijsje. Vanaf het terras heb je een uitzicht op onder andere de flamingo's. Het is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur (van 1 april t/m 31 oktober).
bezoeker met lolly

DE BILLABONG gesloten t/m 28 maart

Ben je achter in het park aangekomen? Dan kun je in de Billabong lekker een ijsje, wat snoep of een drankje afhalen. Geopend van 11.00 - 17.00 uur. Dagelijks in juni t/m september. In april, mei en oktober alleen in de weekenden.
Alacarterestaurant

À LA CARTE RESTAURANT

Voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner strijk je neer in het À la Carte restaurant, direct naast het park. De keuken is dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur (reserveringen tot uiterlijk 21.00 uur).
Restaurant

DE LEPELAAR

Met uitzicht op de speeltuin kun je hier genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen druk bezig zijn op de speeltoestellen en attracties. In dit zelfbedieningsrestaurant kun je terecht voor een patatje, snacks, broodjes, ijs en drankjes. Tijdens winterseizoen geopend van 10.00 tot 16.30 uur op zaterdag en zondag en alle dagen gedurende de schoolvakanties.
Souvenirs Avifauna

SOUVENIRSHOP

Wil je nog een leuk aandenken aan Vogelpark Avifauna? Bij de kassa vind je onze shop boordevol knuffels en andere dieren souvenirs. Ook hebben wij steeds meer eigen Avifauna souvenirs, zoals: servies en magneten. Voor de echte verzamelaars hebben we Avifauna lepeltjes en vingerhoedjes!
Livecooking

VAN DER VALK

Van der Valk maakt jouw dagje uit compleet. Van der Valk Avifauna is namelijk verantwoordelijk voor alle horeca, het hotel en de rondvaarten rondom het park. Voor het boeken van een Live Cooking brunch of diner, en voor alle andere arrangementen, ga je direct naar de website.
Avifauna Scheurkader