Stem op ons!
Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Dagje weg met gezin

Je wilt tijdens een dagje weg met gezin dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat komt helemaal goed bij Avifauna! Avifauna staat al jaren in de top 10 van de ANWB met leukste uitjes in Zuid-Holland. In ons vogelpark wonen uiteraard veel bijzondere en mooie vogels, onze parkmedewerkers vertellen je er graag over. Naast de vogels zijn er ook andere dieren te bewonderen in het park, zoals ringstaartmaki’s en rode panda’s. En voor de kinderen is onze grote speeltuin een waar paradijs, met onder andere een enorme klimtoren met spectaculaire glijbanen.

Papegaai Gespiegeld

Laat je verrassen tijdens een dagje weg bij Avifauna

In Vogelpark Avifauna vind je een ongekende collectie vogels, zo’n 280 soorten, afkomstig uit alle continenten. Al wandelend door ons mooie park beland je van het ene continent in het andere. Zo waan je je in de tropenhal in de jungle en wandel je tussen de vogels door. Je kunt er reuzentoekans, kroonduiven, oranje rotshanen en nog vele andere soorten spotten. Ook in het Madagaskargebied kom je oog in oog te staan met de leukste dieren, je ziet Afrikaanse vogels als kraanvogels en parelhoenders van heel dichtbij. In het Madagaskargebied word je bovendien verrast door andere bewoners: je loopt daar een groep pluizige ringstaartmaki’s tegen het lijf. De verzorger houdt hier meerdere voederpraatjes per dag. Zo kom je van alles te weten over deze nieuwsgierige halfaapjes. Meerdere continenten met gevederde en andere bewoners verder, kun je op een terras of in een restaurant neerstrijken voor een drankje en een hapje. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park.

Boek je dagje weg met gezin bij Avifauna

Kijk je al uit naar een dagje weg met gezin en familie bij Avifauna? Koop dan je kaartjes direct online, dat gaat eenvoudig en snel. Heb je plannen om Avifauna meerdere keren per jaar te bezoeken, dan is een lidmaatschap voordeliger. Ons park ligt centraal, is makkelijk te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Heb je nog vragen? Je kunt dan contact opnemen via 0172 – 256 256. Graag tot ziens!

Avifauna Scheurkader