Rode Panda
bezoekersinfo

Toegankelijkheid

Vogelpark Avifauna heet alle bezoekers van harte welkom, ook als zij een rolstoel of een rollator gebruiken. Ook voor hen is onze dierentuin goed toegankelijk, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van een dagje uit. Uiteraard gelden er in ons park ook ‘gewone’ omgangsregels om een bezoek voor mens en dier prettig en gezellig te houden. Lees ze even door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Papegaai Gespiegeld

Ja, bij de ingang van het park zijn ‘slecht ter been’stoelen te leen. Je hebt hiervoor een muntje van €1,- nodig. Deze stoelen zijn helaas niet te reserveren.  

Ja hoor, je bent van harte welkom! Let wel op dat Avifauna een natuurpark is. Dit betekent dat niet alle paden even recht zijn. Op een aantal hobbels na is Avifauna echter goed begaanbaar voor rolstoel– en rollatorgebruikers.  

Ja, in elk restaurant vind je een mindervalidentoilet. De toiletten liggen mooi verspreid door het park en zijn gratis toegankelijk.  

Nee, huisdieren zijn in het park helaas niet toegestaan. In ons vogelpark wandel je namelijk tussen de dieren. Van jouw huisdier kunnen zij schrikken, zich verwonden of zelfs ziektes oplopen. Om die reden worden huisdieren niet toegelaten tot het park. Bedankt voor jouw begrip. 

Ja, hulphonden zijn wel toegestaan, indien erkend getraind en duidelijk herkenbaar als hulphond. Uiteraard dienen zij aangelijnd te blijven.  

Ja, de allerkleinste mogen met een loopfietsje het park in. Steppen en fietsen zijn helaas niet toegestaan in het park.

Vogelpark Avifauna is rookvrij. Roken is alleen toegestaan op de hiervoor aangegeven punten, namelijk naast het ‘Casa Havana’ en naast Speeltuinrestaurant ‘De Lepelaar’. Beide rookpunten staan ook aangegeven op de plattegrond. 

Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers een leuke dag kunnen beleven, hebben we in ons parkreglement de omgangsregels vastgelegd. Elke bezoeker dient zich hieraan te houden, voor een veilig en plezierig bezoek. Alvast bedankt!  

Download hier het parkreglement. 

Avifauna Scheurkader