Beukenblad
Rode Panda
bezoekersinfo

Prijzen, abonnementen & openingstijden

Hier kun je de openingstijden en tarieven bekijken voor een dagje uit in Avifauna, maar wist je dat een abonnement heel veel voordelen heeft? Of kijk eens voor een rondleiding bij je bezoek. Dan kom je op de mooiste plekjes in het park en leer je de leukste feitjes en weetjes over de dieren en Avifauna!

Entreeprijzen

Leeftijd
Prijs kassa
Prijs online vanaf prijs
Prijs Alphenaren **
0 t/m 2 jaar
Gratis
Gratis
Gratis
3 jaar en ouder
€ 21,00
€ 18,00
€ 13,50

Parkeerkaart € 5,00 per dag (online en aan de kassa verkrijgbaar)

Vanaf 29 maart 2024 iedere dag geopend van 9.00 – 18.00 uur. 

**Inwoners van Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam ontvangen een speciaal Alphenaren tarief van        € 13,50.  Alleen geldig aan de kassa van het vogelpark op vertoon van legitimatie waaruit de woonplaats blijkt. Dit geldt ook voor de kinderen. 

Rondleidingen

Wil jij alles weten over Avifauna en al onze vogels? Leren over het gedrag van de dieren, hun paringsrituelen en hun geheime leven? Of net dat beetje extra aan je bezoek willen toevoegen? Reserveer dan snel een rondleiding! Tijdens de rondleiding nemen onze enthousiaste en ervaren parkgidsen je mee door het park en laten ze je de mooiste plekken zien. Ze vertellen je alles wat je wilt leren, dus vraag maar raak!

Voor een rondleiding voor groepen t/m 20 personen vragen wij een vergoeding van €40,-. Voor elke persoon extra komt daar €2,- per persoon bij. De opbrengst van deze rondleidingen gaat naar de verschillende natuurbeschermingsprojecten waar wij aan bijdragen.

Bezoekers bij ara volière
Dsc8341 3338433572 O Imageoptim

Koop meteen een abonnement

Nog lang niet uitgekeken en uitgespeeld? Neem dan een abonnement op Avifauna. Je kunt ons park dan zo vaak als je wilt bezoeken, en tegelijkertijd steun je onze dieren.  Alle opbrengsten van het abonnement gaan namelijk direct naar de verzorging van de dieren en naar het park!

 

Wanneer je het abonnement meteen aanschaft op de dag van je bezoek, krijg je bij de kassa je entreegeld van die dag retour. Let op! Bijalle actie tickets verrekenen we € 11,00 per persoon. Je kunt via contact@avifauna.nl een online code aanvragen om binnen 48 uur na je bezoek alsnog een abonnement met korting aan te schaffen.   

Prijzen abonnement 2024
0 t/m 2 jaar
€0,-
3 jaar en ouder
€46,-
Parkeerabonnement vanaf 29 maart*
€12,50

Zooveel voordeel in 2024!

Met je Avifauna abonnement ben je verzekerd van een jaar vol plezier. In ons eigen dierenpark natuurlijk, maar je kunt ook met korting (en soms zelfs gratis) naar andere dierentuinen en pretparken! 

  • 1 x gratis entree bij Julianatoren en zwembad  De Thermen2  
  • 50% kortingsbonnen voor Apenheul, Avonturenboerderij Molenwaard,  Avonturenpark Hellendoorn, de BillyBird parken, Deltapark Neeltje Jans, Diergaarde Blijdorp, Linnaeushof,  Jumpsquare Gouda, Madurodam,  Plaswijckpark en Speelpark Oud Valkeveen,  
  • Korting op alle  NVD  dierentuinen  
  • 2 x 50% korting om een introducé mee te nemen naar Avifauna  
  • Altijd 10% korting bij zelfbedieningsrestaurant De Lepelaar in de speeltuin, het Cuba terras en kiosk De Billabong op het park 
  • Altijd 10% korting op souvenirs van Avifauna (m.u.v. boeken)  

De gratis entree of korting is alleen geldig in 2024 of een deel daarvan. Wanneer je in november of december een abonnement koopt, ontvang je automatisch het kortingsprogramma voor 2025, dat in december 2024 bekend wordt gemaakt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Wil je ons park zo vaak blijven bezoeken als je wilt? Verleng dan tijdig je abonnement! Dit kan gewoon online. Als je dit binnen 3 maanden na afloop van het abonnement doet, krijg je € 6,00 korting per abonnement.Natuurlijk ontvang je dan ook onze nieuwsbrief en een uitnodiging voor onze abonnee-activiteiten!

Gedurende het winterseizoen vanaf 4 november 2024 alléén in de weekenden geopend en dagelijks in de schoolvakanties (regio Midden). 

* Let op! Vanaf 29 maart is er betaald parkeren ingevoerd. Standaard parkeertarief voor alle bezoekers wordt € 5 per keer. Het parkeer abonnement biedt abonnementhouders tegen een sterk gereduceerd tarief parkeergelegenheid zolang het vogelpark abonnement geldig is. Max. 1 x per dag te gebruiken. Beslist niet overdraagbaar.   

24056 Abo Deelnemende Parken
Deelnemende parken
lori's voeren in Avifauna
Lori's voeren in de Lori Landing

Onze openingstijden

Het park is t/m 3 november dagelijks geopend van 9.00 – 18.00 uur

Afwijkende openingstijden

De Lori Landing is geopend tussen 10:30 en 17:30 uur. 

Het Madagaskargebied is geopend tussen 10:00 en 17:30 uur. 

De speeltuin is geopend tussen 10.00 uur en 18.00 uur. 

pelikaneneiland
Avifauna Scheurkader