Stem op ons!
Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Dagje weg met Kinderen

Een dagje weg met kinderen als gezin, of een familie-uitje met je kleinkinderen? Dan is Vogelpark Avifauna dé plek waar iedereen zich kan vermaken. Op een speelse manier kom je in contact met onze vogels en dieren en zo steek je er ongemerkt veel over op. Bovendien is onze grote speeltuin een walhalla voor kinderen, terwijl volwassenen kunnen neerstrijken op het terras ernaast. Bij Avifauna wordt een dagje weg met kinderen voor iedereen een fantastische belevenis.

Papegaai Gespiegeld

Lekker rondstruinen tijdens een dagje weg met kinderen

In ons park hoeft niemand zich ook maar één moment te vervelen. Ons park is overzichtelijk en mooi aangelegd, met veel bomen, struiken en planten en een meertje. We zijn het grootste vogelpark van Nederland, met meer dan 260 verschillende soorten vogels. Ga samen op avontuur en ontdek dat die mooie vogels samen leven met verschillende dieren, zoals halfapen, dwergapen, wilde cavia’s en rode panda’s. Dit zorgt voor unieke combinaties die nergens anders te zien zijn! Dus kom struinen door alle continenten die we in ons park hebben aangelegd. Waan je in de Lori Landing in Australië, waar een grote groep kleurrijke lori’s leeft. Neem een cupje nectar in je hand en binnen de kortste tijd zijn het je grootste vrienden. Ook kun je naar het Afrikaanse Madagaskargebied, waar je niet alleen parelhoenders en kraanvogels tegenkomt, maar ook ringstaartmaki’s en rode vari’s. Of maak een vogeldemonstratie mee en zie talloze vogels in actie. Onze XXL-speeltuin is geschikt voor jong en oud en je weet gewoon niet waar je gaat beginnen: klimmen in de vogeltoren, roetsjen van de superglijbaan, varen op de junglerivier, springen op de megatrampoline of een minigraafmachine bedienen?

Een leuk én leerzaam dagje weg

Vogelpark Avifauna is ook een perfecte locatie voor andere dagjes uit. Zo kun je er je kinderpartijtje houden en biedt ons park verschillende mogelijkheden voor een leuk en educatief schoolreisje voor basisscholen en bso’s.  

Kijk bij het dagprogramma om alvast te kiezen waar je allemaal heen wilt. Parkeren is bij ons gratis. Heb je zo genoeg informatie of wil je nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0172 256 256.

Boek je dagje weg met kinderen online

Kaartjes voor een leuk en leerzaam uitstapje in ons park kun je snel en eenvoudig online kopen. Zo vermijd je rijen bij de kassa en kom je lekker snel ons park binnen! Heb je plannen om vaker bij ons langs te komen? Bekijk dan onze voordelige lidmaatschappen. Je kunt met een jaarabonnement langskomen wanneer je zin hebt en krijgt ook nog korting op andere dierenparken in Nederland. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0172 – 256 256, we helpen je graag verder.

Avifauna Scheurkader