Rode Panda
vogelpark avifauna

Steun Avifauna

Dan kun je ons dierenpark op verschillende manieren ondersteunen. En het mooie is: jouw steun gaat direct naar de dieren en naar het park, want als ANBI-stichting heeft Avifauna geen winstoogmerk. Dat betekent dat al het gedoneerde geld direct bijdraagt aan onze ideële doelstellingen op het gebied van natuurbescherming en natuureducatie. Dat is nog eens goed besteed!  

Bosje Beukenblad

Adopteer een dier of een verblijf

Avifauna biedt diverse symbolische adoptieprogramma’s aan, zowel aan organisaties als aan particulieren. Met de jaarlijkse bijdrage help je ons met de verzorging van de dieren of met de inrichting en het onderhoud van een verblijf. Het is een leuke manier om nauw betrokken te blijven bij de dieren en bij ons park, dus neem een kijkje in onze donatieshop voor de diverse mogelijkheden. 

“EEN LEUKE MANIER OM NAUW BETROKKEN TE BLIJVEN ”

Avifauna Scheurkader
Beukenblad2@2x
Beukenblad2@2x

Wij zijn blij met jouw donatie!

Je kunt op verschillende manieren een donatie doen aan ons vogelpark. Als je bij ons een ticket boekt, krijg je die mogelijkheid al aangeboden. Ook in het park zelf vind je diverse donatiezuilen bij diersoorten of projecten die de steun van onze parkbezoekers goed kunnen gebruiken. Of bezoek onze vogeldemonstratie, waar de kaketoe jouw donatie persoonlijk bij je komt ophalen. Wil je niet wachten? Dan kun je ook meteen doneren! 

VOGELS EN ZOO

VOGELS EN ZOO

Papegaai Gespiegeld

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Zonder vrijwilligers zou ons dierenpark niet kunnen draaien. Zij helpen ons met de verzorging van de dieren, het onderhoud van het park en bijvoorbeeld ook bij de educatieve activiteiten. Ben je graag buiten en hou je van de natuur? Of vind je het juist leuk om bezoekers of schoolkinderen iets bij te brengen? Beschik je over groene vingers of een paar gouden handen? Meld je dan aan als vrijwilliger!  Download dan het inschrijfformulier en stuur deze naar educatie@avifauna.nl.

Vrijwilligersdag

Gunstige regelingen

Voor sponsoring of grotere schenkingen komen wij graag met je in contact. Wist je dat Vogelpark Avifauna is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)? Vanwege deze ANBI-status zijn er fiscale voordelen verbonden aan schenkingen, legaten en nalatenschappen, wat deze vorm van ondersteuning extra aantrekkelijk maakt. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.  

Avifauna Scheurkader