Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Buitenspeeltuin Zuid-Holland

Een geweldig leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland vind je in Vogelpark Avifauna. Avifauna ligt in Alphen aan den Rijn en is een vogelpark, dierentuin én speeltuin ineen. Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren in de speeltuin en in de rest van het park zijn ook nog eens vogels en andere dieren te bewonderen.

Papegaai Gespiegeld

Kom spelen in onze uitdagende buitenspeeltuin!

Je ziet ze al van ver boven alles uit komen: de vogeltoren en de klimtoren met superglijbanen. In de grote buitenspeeltuin is ook een enorme trampoline om gekke capriolen op uit te halen en lekker op te springen. Op het jungle-eiland kunnen kinderen in stoere mini-auto’s rondrijden en ook graafmachines bedienen. In het woestijngebied is het heerlijk klimmen en ravotten en op de junglerivier zijn er bootjes om mee te varen. Aan de speeltuin grenst een terras, waar ouders én kinderen kunnen genieten van een drankje en wat lekkers. Omdat deze bijzondere buitenspeeltuin onderdeel uitmaakt van een vogelpark en dierentuin, valt er nog veel meer te beleven. Je kunt allerlei vogels bekijken, zoals struisvogels, uilen, pelikanen en kaketoes. En naast de vogels zijn er ook veel dieren in Avifauna te vinden. Apen, maki’s en kleine rode panda’s: er is zó veel te zien! In het dagprogramma op onze site staat wat er dagelijks te doen is.

Bezoek onze buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Komen jouw kinderen graag spelen in onze buitenspeeltuin en een bezoek brengen aan de vogels en dieren in het Vogelpark? Koop je kaartjes dan alvast online! Dat gaat eenvoudig en snel en zo ontwijk je een eventuele rij voor de kassa. Vogelpark Avifauna is centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Kom je met de auto, dan kun je gratis gebruik maken van ons ruime parkeerterrein. Wij heten je graag welkom! Nog vragen? Neem dan contact op via 0172 – 256 256.

Avifauna Scheurkader