Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Geniet in ons dierenpark in Zuid-Holland

Een grote kinderspeeltuin die middenin een vogel- en dierentuin ligt, dat is voor kinderen é volwassenen de ideale combinatie. De speeltuin heeft zo veel attracties, daar kun je wel uren doorbrengen. En in het park wandel je zomaar tussen de nieuwsgierige dwergaapjes, of sta je oog in oog met een sierlijke kraanvogel. Spelen, ontdekken en avonturen beleven, dat doe je in Avifauna!

Papegaai Gespiegeld

Kom langs bij het leukste dierenpark in Zuid-Holland!

Vogelpark Avifauna biedt een educatieve dag vol met gave belevenissen en avonturen. Begin de dag in de Nachtsafari of Filipijnenhal. In de Nachtsafari breng je een bezoek aan de uilenburcht. Hier vliegen onder andere steenuilen, bosuilen en Europese oehoes rond. Ook vind je er verschillende nachtvogels zoals grielen en kiwi’s. Dit gebied is een echte aanrader in het winterseizoen! Wanneer je genoeg hebt gezien bij de Nachtsafari kun je door naar een vogeldemonstratie. Hier beleef je een spannende en leerzame show. De vogels vliegen rakelings langs en onze medewerkers vertellen je alles over de dieren. Opgelet: vogeldemonstraties vinden alleen plaats in het hoogseizoen.

Leef je uit in onze speeltuin

Ben je even uitgevogeld? Ga dan uitrazen in onze speciale speeltuin. Hier kun je niet alleen naar hartenlust spelen, maar ook varen op de jungle-rivier. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want zij kunnen heerlijk spelen in de peuterhoek. Vanaf het terras bij de speeltuin hebben ouders goed zicht op de speeltuin en kunnen zij onbezorgd een kop koffie drinken of een lekkere snack eten in onze dierentuin in Zuid-Holland.

Koop een kaartje of lidmaatschap!

Wil jij een dagje doorbrengen in ons dierenpark in Zuid-Holland dat je een totaalpakket biedt? Koop dan je kaartje online of aan de kassa van onze dierentuin in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 0172 – 256256. Wil je vaker een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld de oehoes in Dierenpark Avifauna (Zuid-Holland)? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een lidmaatschap! Kom jij ons snel opzoeken?

Avifauna Scheurkader