Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Madagaskargebied

In het Madagaskargebied kom je oog in oog te staan met de leukste dieren. Je wandelt namelijk tussen de dieren door, en dan kom je eigenlijk ogen tekort. Je ziet de Afrikaanse vogels van heel dichtbij, bijvoorbeeld de kraanvogels en parelhoenders. En alsof dat niet spannend genoeg is, lopen er ook nog pluizige ringstaartmaki’s, roodbuikmaki’s en rode vari’s rond.

Één en al gezelligheid op Madagaskar

Hoewel de Afrikaanse vogels heel bijzonder zijn, zijn de andere bewoners misschien nóg verrassender. De ringstaartmaki’s kun je herkennen aan hun lichte kraalogen en hun lange gestreepte staart. De rode vari stamt uit dezelfde familie, maar heeft een roestbruine vacht. Deze nieuwsgierige halfaapjes komen maar al te graag een kijkje bij je nemen.   

In het Madagaskargebied houden onze verzorgers ook dagelijks een voederpraatje. Zorg dat je erbij bent, want deze halfapen zijn gek op lekkere hapjes, dus dan zul je ze zeker van dichtbij ontmoeten.   

ringstaarmaki's publiek
Avifauna Scheurkader

Je ziet ze van heel dichtbij!

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs op het Madagaskargebied?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader