Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Lori landing

In Lori Landing gaan we ‘down under’, helemaal naar Australië. Hier kom je een grote kolonie kleurrijke lori’s tegen. Tussen de palmen, oranje rotsen en termietenheuvels leven ze samen met blauwwanghoningeters en maskerkieviten. En omdat ze dol zijn op eten, mag jij de verzorgers helpen met voeren.

Gezellig gefladder en gekwetter

Wist je dat lori’s echte knuffeldieren zijn? Ze zijn even dol op aandacht als op voedsel. In de natuur eten deze vrolijke vogels namelijk de hele dag door, dus dat doen zij in Avifauna ook. Jij kan ze daarbij helpen door (tegen een betaling van €1,50) een cupje nectar in je hand te nemen. Voor je het weet zitten de lori’s dan kwetterend op je hand.  

Natuurlijk hebben de lori’s ook honger als er geen bezoekers zijn, dus dan komen de verzorgers langs om ze bij te voeren. Zolang ze genoeg te eten hebben, gaan deze kleine vogels vrolijk door het leven.  

lori's voeren
Openingstijden Lori Landing

Het voeren van de lori's kan op zaterdag en zondag én in de voorjaarsvakantie van 19 tot en met 23 februari.

Avifauna Scheurkader

Zelf lori's voeren!

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom jij ook langs bij de Lori landing?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader