Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Vogeldemonstratie

In Avifauna is de dagelijkse vogeldemonstratie één van de meest geliefde programmaonderdelen. Onze verzorgers laten letterlijk ‘in vogelvlucht’ zien hoe deze dieren eten en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Wel 100 vogels komen hierbij in actie en dat leidt tot spectaculaire duikvluchten en prachtige vliegbewegingen.

Mededeling

van 29 maart t/m 3 november 2024 dagelijks om 13.30 uur & 15.00 uur.

De vogels stelen de show

Tijdens de vogeldemonstratie nemen onze verzorgers de gelegenheid om jou te laten zien hoe de vogels zich in de natuur gedragen. Als toeschouwer maak je dat van heel dichtbij mee. Je hoort de neushoornvogels al van verre komen aanvliegen en je ziet hoe de ara’s samen cirkelen boven de grote vijver. Roofvogels duiken doelgericht naar hun prooi en de Afrikaanse lepelaars gebruiken hun speciale snavel om voedsel te zoeken.  

Het is dus niet alleen een indrukwekkend gezicht, al die verschillende vogels, maar ook een kans om meer over deze dieren te weten te komen. De verzorgers delen hun kennis en de leukste weetjes, terwijl je de uitwerking daarvan meteen ‘in het echt’ terugziet. Een onvergetelijke ervaring!  

jaarvogel in vogeldemonstratie
Aanvangstijd vogeldemonstratie

Dagelijks van 29 maart t/m 3 november

13.30 uur    Het vogelrijk

15.00 uur    Snavel aan snavel

Avifauna Scheurkader
Tagline Steun Avifauna Ai

De kaketoe collecteert!

Aan het einde van de vogeldemonstratie kun je een donatie doen bij de kaketoe. De kaketoe stopt het geld dan voor jou in onze donatiezuil. De kaketoe is extra dol op briefgeld en bij een donatie van minimaal 5,- ontvang je een leuk Avifaunasouvenir. 

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs bij de vogeldemonstratie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader