Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Voederpraatjes

Wil je meer te weten komen over onze dieren? Kom dan zeker even langs bij de voederpraatjes. Terwijl de dieren genieten van het lekkers dat zij krijgen, vertelt de verzorger over hun leefwijze. De voederpraatjes worden gehouden bij de pinguïns, pelikanen, dwergapen en halfapen. Nieuwsgierig naar de leukste weetjes? Hier krijg je ze te horen!

Eet smakelijk!

Bij de pinguïns en de pelikanen sta je met hun neus op het voederritueel. Heb je al eens gezien hoe een pinguïn zijn dagelijkse maaltje verorbert? Hij slikt een hele haring zo in één keer door! De pelikanen pakken het ook slim aan. Zij vissen in groepsverband en cirkelen steeds dichter om de vissen heen, zodat ze die eenvoudig met hun grote snavels kunnen oplepelen.  

Verderop in het park, bijvoorbeeld op Nuboso eiland, kun je het voederpraatje van de halfapen en dwergapen bijwonen. Terwijl zij te eten krijgen, slingeren de dieren om je heen en maken ze een hoop kabaal. Niet schrikken dus!  

Voederpraatje Halfapen
Avifauna Scheurkader

Dit wil je niet missen!

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs bij de voederpraatjes?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader