Stem op ons!
Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Meet & Greets

Heb jij altijd al een keer in de huid van de dierenverzorgers willen kruipen of wil je een uniek kijkje achter de schermen? Dat kan tijdens de meet & greets. Van zo dichtbij heb je de rode panda of kiwi nog nooit gezien!

Maak jouw dagje Avifauna nog specialer

Je kunt nu voor €25,- p.p. (speciale introductie aanbieding) mee lopen met de dierenverzorger bij de rode panda of de zeldzame kiwi. De activiteit duurt ongeveer 20 minuten en is voor max 3 bezoekers (tenzij het een familie betreft). De activiteit is voor bezoekers vanaf 6 jaar en bezoekers onder de 12 jaar dienen ten alle tijden begeleid te worden door een betalende volwassene.

Tijdens de Meet & Greet kom je van alles te weten over de rode panda en kiwi en kom je oog in oog te staan met de dieren. Bij de rode panda wordt zelfs het verblijf betreden. Hoe gaaf is dat! Hierdoor is het wel belangrijk dat je goed ter been bent om je makkelijk in en uit het verblijf te verplaatsen. Zo kan de veiligheid van jezelf en die van de dieren gewaarborgd worden.

Wil jij deelneme aan deze unieke ervaring? De tickets zijn vanaf nu te koop in onze ticketshop!

Let op! De Meet & Greets worden enkel in het Nederlands aangeboden.

Rode panda verblijf
Aanvangtijden Meet & Greet

Dagelijks vind er een Meet & Greet plaats van de rode panda en de kiwi.

Avifauna Scheurkader

Kom oog in oog te staan met je favoriete dier

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs bij een Meet & Greet?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader