Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Tropenhal

In de Tropenhal leiden we je door de tropische jungle van de gebieden rond de evenaar. Om je heen vliegen de exotische vogels vrij rond, of ze verschuilen zich tussen de grote planten of achter de klaterende waterval. Bijna nergens kom je zoveel verschillende vogelsoorten tegen. Klim maar eens in de uitkijktoren, dan kan je met eigen ogen zien hoe de vogels in de boomtoppen leven.

Waan je in en rijk tropisch klimaat

Met meer dan 500 vogelsoorten is de Tropenhal één van onze ‘rijkste’ attracties. Zie je de neushoornvogel met zijn markante snavel? Herken je de manenduiven uit de Filipijnse jungle? Of de oranje rotshaan uit de Zuid-Amerikaanse Pantanal? Deze kleurrijke vogel is slechts in een paar Europese dierentuinen te zien, dus je hebt geluk als je ‘m tegenkomt!   

Naast alle prachtige vogels kun je in de Tropenhal ook het onderwaterleven bekijken. We hebben een inkijkje gemaakt waarboven de verschillende vissen rondzwemmen. Oh, en kijk: de terekay schildpad! Het is net alsof je tussen hen in zwemt, en je wordt niet eens nat.  

 

 

Manenduif
Avifauna Scheurkader

Exotische kleuren en geluiden in de Tropenhal!

Play Video

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs in de Tropenhal?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader