Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Abonnement dierentuin

Papegaai Gespiegeld

Met een abonnement kun je naar Avifauna wanneer je maar wilt. Het abonnement geeft je een héél jaar onbeperkt toegang tot ons vogelpark, de dierentuin en de speeltuin. Want in Avifauna is altijd wat te beleven, voor jong en oud, het hele jaar door. Zo zijn er regelmatig jonge pinguïns, flamingo’s en gieren te bewonderen en kun je zelf regenbooglori’s voeren. Met een abonnement word je lid van Stichting Vogelpark Avifauna en steun je de verzorging van al onze dieren. Elk jaar zorgen we voor extra voordeelacties. En de fantastisch grote speeltuin verveelt natuurlijk nooit!

De voordelen van een abonnement op dierentuin Avifauna

Vaker op bezoek gaan naar het vogelpark en de dierentuin van Avifauna biedt jou de volgende voordelen:

  • Een heel jaar onbeperkt toegang tot het vogelpark, de dierentuin en de speeltuin.
  • Een speciaal kortingsprogramma voor o.a. souvenirs en andere uitjes, met bijvoorbeeld 50% korting op andere dierentuinen en attractieparken
  • Jonge leden kunnen het hele jaar deelnemen aan activiteiten.
  • Je ontvangt de nieuwsbrief met uitnodigingen en laatste nieuwtjes.

Bezoek Avifauna voor ontspanning en avontuur

Voor gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen, vrienden en dierenliefhebbers: voor iedereen is Avifauna een heerlijk dagje uit. We staan niet voor niets al jaren in de top 10 van de ANWB met de leukste uitjes in Zuid-Holland! Ideaal is een bezoek aan het park in combinatie met een rondvaart in één van onze boten langs de polders en molens van het Groene Hart. En wist je dat je een dagje Avifauna kunt afsluiten met een bezoek aan ons à la carte restaurant? Of dat je in het weekend onze koks live in actie kunt zien tijdens het populaire Live Cooking?

Lees op onze website meer over de voordelen van een abonnement dierentuin. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0172 – 256 256 of stuur een mailtje naar contact@avifauna.nl. Gewoon langskomen bij onze kassa kan natuurlijk ook.

Avifauna Scheurkader