Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Vogelpark Nederland

Avifauna was niet alleen het eerste vogelpark in Nederland, maar ook ter wereld. Sinds de opening in 1950 is het park alleen maar groter en leuker geworden. Allereerst wonen in ons park maar liefst ruim 280 verschillende soorten vogels. Het park is ook uitgegroeid tot een officiële dierentuin, met onder andere halfapen en rode panda’s. En dan is er in het centrum van het park ook nog een fantastische speeltuin te vinden, met een enorme glijbaan. Dat maakt Avifauna een leuk dagje uit voor zowel jong als oud!

Papegaai Gespiegeld

Vogelpark Nederland

Ter ere van de opening stond op de posters een toekan afgebeeld. Al die jaren is de toekan beeldbepalend gebleven voor ons park. In het hoogseizoen worden vogeldemonstraties gehouden, waarbij de vogels vliegen, eten en jagen zoals ze in de natuur gewend zijn. Ondertussen vertelt de verzorger je de leukste weetjes. Ook kun je het voeren van de pinguïns en pelikanen bijwonen. De nieuwsgierige, bontgekleurde lori’s kun je zelf met een cupje nectar voeren, voor veel bezoekers een hoogtepunt van de dag! Avifauna maakt van vogels kijken een echte beleving en in de verschillende werelddelen met bijbehorende vogels verblijven ook halfapen, dwergapen, wilde cavia’s en rode panda’s. Dat zorgt voor unieke combinaties die nergens anders te zien zijn. 

Kom naar het leukste vogelpark in Nederland!

Wil je graag onze vogels en dieren komen spotten, en je uitleven in onze speeltuin? Een familie-uitje, kinderfeest of schoolreisje; het kan allemaal in Avifauna. Koop de tickets online, dat is eenvoudig en het snelst. Heb je plannen om vaker langs te komen in ons park, bekijk dan de voordelen van een abonnement. Onze vogels en dieren kijken naar je uit! Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0172 – 256 256.