Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Vakantie uitje

Een geslaagd vakantie uitje waar je jezelf in tropische sferen begeeft en de prachtigste vogels kunt spotten? Vogelpark Avifauna biedt het allemaal. Bezoek onze Cuba volière met de vrolijke groep rode flamingo’s. Met regelmaat worden hier ook jongen geboren. En niet te missen zijn de luidruchtige regenbooglori’s, die in de Lori Landing vrij tussen de bezoekers rondvliegen. 

Papegaai Gespiegeld

Een vakantie uitje bij Avifauna is altijd geslaagd

In Vogelpark Avifauna is altijd genoeg te beleven:

  • Bij het wandelen door onze oosterse tuin kun je kraanvogels en mandarijneenden bewonderen en zie je rode panda’s in de bomen klimmen en klauteren.
  • In het Madagaskargebied wandel je tussen de dieren door en kun je zowel Afrikaanse vogels zoals kraanvogels en parelhoenders als halfaapjes zoals ringstaartmaki’s en rode vari’s van dichtbij bekijken.
  • Er bevinden zich diverse restaurants in het park waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren of gewoon een hapje en drankje kunt bestellen.
  • De speeltuin in het midden van het park met een indrukwekkende klimtoren met megaglijbanen is dé trekpleister voor kinderen.
  • Op loopafstand van het park liggen onze rondvaartboten voor een ontspannen tochtje door het polderlandschap van het Groene Hart.

Bekijk van tevoren ons dagprogramma om te zien welke activiteiten er dagelijks te beleven zijn. 

Goed toegankelijk voor mindervaliden

Een vakantie uitje bij Avifauna is voor de hele familie toegankelijk. Is opa of oma minder goed ter been? Ons park is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er in elk restaurant toiletten voor mindervaliden. Boek je tickets vooraf online. Heb je nog vragen over een vakantie uitje bij Avifauna, neem dan contact met ons op via 0172 256 256. Wij helpen u graag verder.

Avifauna Scheurkader