Stem op ons!
Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Speeltuin

Natuurlijk is het leuk en leerzaam om zoveel vogels en andere dieren bij elkaar te zien, maar soms wil je gewoon even lekker spelen. Dat kan hoor! De speeltuin in Avifauna heeft een heleboel speeltoestellen en attracties waarmee je je urenlang kunt vermaken. En je ouders? Die drinken even een kop koffie om op adem te komen!

Klimmen en klauteren in de speeltuin

Ren je meteen naar de mini-cars, de bootjes en de graafmachines? Klim je de trappen op van de glijtoren om steeds sneller naar beneden te roetsjen? Ga je lekker klauteren door het woestijngebied, spring je op de megatrampoline of beleef je liever spannende avonturen op het jungle-eiland? Met zoveel mogelijkheden is het gewoon lastig om te kiezen! 

Sinds de opening van Avifauna is de speeltuin altijd een belangrijke trekpleister geweest. Door de jaren heen is er veel veranderd en vernieuwd, waardoor er steeds weer iets nieuws te ontdekken is. Dat maakt de speeltuin tot een heerlijke plek voor jong en oud.  

grote glijtoren Avifauna
Lekker ravotten…

in de buiten speeltuin!

De binnen speelhal is gesloten.
Avifauna Scheurkader

Urenlang speelplezier!

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom je ook langs bij de Speeltuin?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader