Stem op ons!
Maki Tail
Vallende Vijgen 2
BELEVENISSEN

Kwetterkar

In het weekend, als het weer het toelaat, kun je onze Kwetterkar tegenkomen in het park. Aan de hand van diverse voorwerpen vertellen onze medewerkers je graag meer over de unieke kenmerken van diverse vogels. Kijk eens hoe de skeletten en schedels van elkaar kunnen verschillen. En hoe de poten en snavels iets vertellen over de manier waarop ze jagen en eten. En wow, heb je al gezien hoe prachtig hun veren zijn?

Vraag maar raak!

Als je vragen hebt of gewoon nieuwsgierig bent, kun je bij de Kwetterkar terecht. Heb je bijvoorbeeld al eens een struisvogelei vastgehouden (voorzichtig!)? Of bekeken hoe kunstig een vogel zijn nestje bouwt (knap!)? Onze medewerkers kunnen je er een heleboel informatie over geven, dus stap gerust op hen af. 

Heb je misschien meer zin om een spelletje te doen? Ook dat kan bij de Kwetterkar. Probeer maar eens om te voeren als een vogel, of om te schrijven met een veer. Hé, en heb je die snavel al eens goed bekeken? Aan welk gereedschap doet het je denken?  

Vrijwilligers bij de kwetterkar
Openingstijden Kwetterkar

Alleen als het weer het toelaat!

Avifauna Scheurkader

In Avifauna valt zooveel te leren!

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

BELEVENISSEN VAN AVIFAUNA

Papegaai Gespiegeld

Kom jij ook eens langs bij de Kwetterkar

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons park en wil je het nou wel eens met eigen ogen zien? Kom dan gezellig op bezoek! Een ticket is zo geboekt en op onze plattegrond kun je alvast jouw rondje park bepalen. Tot snel!
Avifauna Scheurkader