Avifauna doet meer

We investeren op diverse manieren in de bescherming van flora en fauna, zowel in ons park als tot ver over onze landsgrenzen. Die maatschappelijke betekenis is verankerd in alles wat we doen.  

kiwi in Avifauna

Natuurbescherming

Vogelpark Avifauna investeert voortdurend kennis en middelen in natuurbeschermingsprojecten. Jaarlijks ondersteunen we in uiteenlopende projecten, zowel in onze eigen omgeving als in kwetsbare natuurgebieden elders in de wereld.

kiwi in Avifauna

Avifauna vernieuwt

Om het welzijn van onze dieren te waarborgen en aantrekkelijk te blijven voor bezoekers, moeten we ons dierenpark voortdurend vernieuwen. We vertalen de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar onze aanpak en verzorging van de dieren.

kiwi in Avifauna

Werken bij

Als werkgever vervult Avifauna een belangrijke rol in de regio. Honderden jongeren vonden bij ons hun eerste (vakantie)baantje. Gespecialiseerde vakkrachten weten ons vanuit het hele land te vinden, net als vele vrijwilligers en stagiaires trouwens.

kiwi in Avifauna

Het onstaan

Op het landgoed van de heer Van den Brink begon als hobby Vogelpark Avifauna. Op 17 mei 1950 opende het allereerste vogelpark ter wereld officieel zijn deuren. 

kiwi in Avifauna