Stem op ons!
Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Goedkoop naar de dierentuin

Goedkoop naar de dierentuin, dat kan met een dagje naar vogelpark Avifauna! Naast onze prachtige vogels hebben we namelijk ook dieren die de show stelen. Bijvoorbeeld de rode panda’s in onze oosterse tuin, die er door hun pluizige roodbruine vacht heel schattig uitzien. En de ringstaartmaki’s wonen met andere dieren en vogels in het Madagaskargebied in ons park. Je kunt door dit gebied heen lopen en zo deze dieren allemaal van heel dichtbij bekijken. Midden in het park ligt ook nog een grote speeltuin, die alleen al goed is voor uren speelplezier voor de kinderen.

Papegaai Gespiegeld

Kom alles te weten over onze dieren

Het is dus best mogelijk, een dagje goedkoop naar de dierentuin. En je steekt ongemerkt veel op over onze vogels en andere dieren. Wist je dat flamingo’s op één poot staan om goed warm te blijven? En dat er behalve de zwart-witte Europese ooievaar nog veel meer soorten ooievaars zijn? Die kun je bovendien ook in verschillende delen van ons park bewonderen. Heel populair zijn de dagelijkse voederpraatjes die bij de pinguïns, pelikanen, dwergapen en halfapen worden gehouden. Terwijl de dieren genieten van het lekkers dat ze krijgen, vertelt de verzorger de leukste weetjes. Bekijk van tevoren online ons dagprogramma om te zien welke activiteiten er die dag zijn. Ons mooie park en toffe speeltuin zijn de kersen op de taart. Trouwens, voor een lekker stukje taart kun je terecht bij één van de horecagelegenheden. s.

Koop vooraf online je kaartjes

Zie je een goedkoop dagje dierentuin bij Avifauna helemaal zitten? Regel je tickets dan eenvoudig online. Je kunt dan zo doorlopen en ontwijkt eventuele rijen voor de kassa. Avifauna is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Parkeren kan helemaal goedkoop, want dit is zelfs gratis. 

Avifauna Scheurkader