Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Goedkoop dagje uit met gezin

Een goedkoop dagje uit met gezin of familie? Kom dan een dagje naar Avifauna. Ons park biedt ontspanning voor jong en oud. Wist je dat in ons vogelpark ook veel andere dieren wonen? Er is altijd veel te doen, te zien en te beleven: van het bewonderen van een schattig pasgeboren rode pandajong tot het bijwonen van spectaculaire vogeldemonstraties. En onze grote speeltuin is voor kinderen het toppunt van plezier!

Papegaai Gespiegeld

Beleef een goedkoop dagje uit met gezin bij Avifauna

Een gezellig uitje met het hele gezin, dat is bij Avifauna goed betaalbaar. Je kunt een hele dag in ons park doorbrengen, zonder je ook maar één moment te vervelen. Avifauna is geen standaard dierentuin. We zijn van oorsprong een vogelpark en daarom kun je bij ons een enorme collectie vogels bewonderen. Het bijzondere is dat ze bij ons zo veel mogelijk leven, zoals ze dat in de natuur ook doen. Ze leven samen met andere dieren, zoals rode panda’s en halfaapjes en als bezoeker kun je vaak gewoon tussen de dieren door wandelen. Ook zijn er allerlei attracties, zodat je de dieren nóg beter leert kennen. Als je een vogeldemonstratie gaat bijwonen, vertellen de verzorgers van alles over de vogels. Breng je een bezoekje aan de lori’s in de Lori Landing, dan kun je deze Australische honingpapegaaien voeren met een cupje nectar. Een prachtig gebied in ons park is het Nuboso eiland. In dit stukje Zuid-Amerikaans nevelwoud woont een gezellige groep dwergapen, zoals keizersnorrebaardtamarins die een indrukwekkende witte snor hebben. Ook kun je hier witgezichtsaki’s spotten, andere dieren en verschillende vogels.

Kinderen zijn dol op onze XXL-speeltuin

Kinderen kunnen lekker ravotten in de XXL-speeltuin. Het letterlijke hoogtepunt is onze toren met superglijbanen. Ook de vogeltoren is hoog en vanaf de top kun je het hele park overzien. Springen en duikelen op de megatrampoline, rijden in mini-auto’s, graafmachines besturen en varen over de jungle-rivier, zo maar een greep uit alle activiteiten die onze speeltuin te bieden heeft. Onder het genot van een drankje kunnen ouders de kinderen in de gaten houden op het naastgelegen terras.

Kom langs voor een goedkoop dagje uit met gezin!

Heb je zin gekregen om langs te komen? Avifauna is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Kom je met de auto, dan kun je gratis op onze ruime parkeerplaats parkeren. Dat is nog een extra meevaller! Check van tevoren ons dagprogramma en koop eenvoudig en snel je tickets online. Of neem eerst, als je nog vragen hebt, contact met ons op via  telefoonnummer: 0172 – 256 256.

Avifauna Scheurkader