Stem op ons!
Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Familiedagje uit

Een onvergetelijk familiedagje beleef je in Vogelpark Avifauna, heerlijk erop uit met het hele gezin. Ontdek het park en wandel tussen de dieren. Kinderen kijken hun ogen uit en ouders genieten van een gezellig familiedagje uit in een groene omgeving. Wanneer ga jij op avontuur? Wij verwelkomen je graag binnenkort in ons park.

Papegaai Gespiegeld

Lori’s voeren, klimmen door het woestijngebied en aapjes kijken, je beleeft het allemaal tijdens een familiedagje uit

Tijdens het dagje uit in Vogelpark Avifauna hoeven de kinderen zich geen seconde te vervelen. Van het voeren van lori’s tot klimmen en klauteren door het woestijngebied en van spelen in de speelhal tot het bijwonen van een voederdemonstratie. Of het nu winter of hartje zomer is, een bezoek aan ons park is altijd een goed idee.

Mis niets en volg de wandelroutes door het vogelpark

Wil je niets missen? Volg dan de wandelroutes die wij speciaal voor jou hebben uitgestippeld. De wandelroutes zijn aangegeven met gele en rode wegwijzers. Even bijkomen van alle indrukken? Stop bij een van onze restaurants en geniet van heerlijke snacks, ijsjes, broodjes of een uitgebreid diner. Een compleet familiedagje uit beleef je bij Vogelpark Avifauna! Bestel je tickets nu alvast! Dit kun je eenvoudig online doen of bel naar het telefoonnummer 0172 – 256256.

Avifauna Scheurkader