Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Dagje uit met het gezin

Je wilt tijdens een dagje weg met het hele gezin dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat komt helemaal goed bij Avifauna! Avifauna staat al jaren in de top 10 van de ANWB met leukste uitjes in Zuid-Holland. In ons vogelpark wonen uiteraard veel bijzondere en mooie vogels, onze parkmedewerkers vertellen je er graag over. Naast de vogels zijn er ook andere dieren te bewonderen in het park, zoals ringstaartmaki’s en rode panda’s. En voor de kinderen is onze grote speeltuin een waar paradijs, met onder andere een enorme klimtoren met spectaculaire glijbanen waar ze zich kunnen vermaken. Genoeg leuke dingen dus.

Papegaai Gespiegeld

Wandel langs exotische vogels en meer

In Vogelpark Avifauna vind je een ongekende collectie vogels, zo’n 280 soorten afkomstig uit allerlei continenten. Onze tropenhal neemt je mee door de jungle waar je oog in oog staat met onze majestueuze kroonduiven. In het Madagaskargebied kun je niet alleen Afrikaanse vogels als kraanvogels en parelhoenders van dichtbij bewonderen, maar ook kennis maken met onze nieuwsgierige ringstaartmaki’s. De verzorger vertelt hier meerdere keren per dag boeiende verhalen tijdens de voederpraatjes, een ideale kans voor kinderen en volwassenen om meer te leren over deze fascinerende dieren.

Wat maakt een dagje weg zo leuk bij Avifauna?

De hele dag organiseren we leuke en leerzame activiteiten voor het hele gezin. Bij aankomst vind je een actueel overzicht van alle activiteiten, zoals:

exotische vogels in Avifauna

Maak van een gezellig dagje weg een onvergetelijke ervaring

Na een inspirerende tocht langs de verschillende continenten en hun bewoners, biedt Avifauna ook verschillende horecagelegenheden waar je kunt ontspannen met een hapje en drankje. Of je nu op zoek bent naar een avontuur in de natuur of een relaxte dag in de buitenlucht, bij Avifauna is er genoeg te beleven voor een compleet en heerlijk dagje weg.

Klimmen en klauteren in de kinderspeeltuin

We hebben een heleboel speeltoestellen en attracties waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken! Klauteren door het woestijngebied, springen op de megatrampoline of racen op de skelterbanen? Het kan allemaal bij Avifauna. En de ouders? Die kunnen een lekker kopje koffie drinken in het café ernaast!

Goedkoop dagje weg met kinderen?

Een gezellig en goedkoop uitje voor gezinnen is bij Avifauna goed betaalbaar. Wist je dat een kaartje bij Avifauna goedkoper is dan bij andere dierentuinen? Bij ons betaal je vanaf €18,- per kaartje. Je kunt een hele dag in ons park doorbrengen zonder je ook maar één moment te vervelen. Ons park biedt ontspanning voor jong en oud. Ben jij klaar voor een goedkoop en leuk dagje weg met het gezin? Koop je tickets eenvoudig en snel online via Avifauna’s ticketpagina.

Denk je eraan om ons vaker te bezoeken? Overweeg dan een abonnement voor extra voordeel. Hiermee kun je ook andere leuke uitjes doen, met korting of zelfs gratis. Zo kan je ook naar Apenheul, Diergaarde Blijdorp, Madurodam of naar pretpark Julianatoren.

Avifauna is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid voor €5 per dag. Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Bel ons op 0172 – 256 256  of bezoek onze website voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gezellig en goedkoop uitje!

Avifauna Scheurkader