Rode Panda
VOGELPARK AVIFAUNA

Dagje dierentuin

Een dagje dierentuin staat hoog op het rijtje van populaire uitjes. Een dierentuin biedt naast ontspanning en vermaak ook de mogelijkheid om meer over dieren en hun gedrag te leren. In Vogelpark Avifauna zijn naast een heleboel vogels ook andere dieren te bewonderen. Onze verzorger vertelt alle leuke weetjes over de vogels tijdens de vogeldemonstraties. En tijdens het wandelen door het Madagaskargebied kom je een hele groep ringstaartmaki’s tegen. Een dagje dierentuin is altijd verrassend in Avifauna.

Papegaai Gespiegeld

Een dagje dierentuin in Avifauna is leuk voor het hele gezin

Vogelpark Avifauna is, zoals de naam al zegt, van oorsprong een vogelpark. In Avifauna is vogels kijken een echte belevenis. In de tropenhal vliegen allerlei exotische vogels, waaronder de kleurrijke oranje rotshanen die maar in enkele dierentuinen te vinden zijn. En de Lori Landing is vaak het hoogtepunt van de dag. Je kunt de bontgekleurde lori’s voeren met een cupje nectar. Daar zijn ze dol op en ze komen zo op je handen, armen of zelfs op je hoofd zitten. Maar tijdens het wandelen door Avifauna kom je nog veel meer dieren tegen, zoals dwergaapjes op het eiland Nuboso en rode panda’s in de Oosterse tuin. De fantastische speeltuin met een enorme glijbaantoren is ook al goed voor uren plezier.

Koop je kaartjes alvast online

Bekijk van tevoren ons dagprogramma om te zien wat er die dag op de agenda staat en welke activiteiten je wilt bijwonen. Je kunt direct online de tickets kopen voor een dagje uit in onze dierentuin. Daarmee ontwijk je een eventuele rij voor onze kassa. Heb je nog vragen over ons park, kijk dan op onze site onder Bezoekersinfo. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 0172 – 256 256.

Avifauna Scheurkader